Problémák

A hasnyálmirigy és máj gyulladás sokszor lappangva fordul elő, amikor már tünettel jár, itt a betegség ! Gyakori a hátba sugárzó fájdalom,mely órákig-napokig eltarthat. Étkezést követő émelygést, hányást, fájdalmat ,teltségérzetet okoz,és a tökéletlen emésztés következménye fogyáshoz vezet.

Egészségügyi termékeket fejlesztőként mindig figyeltem a családom és mások egészségére !

A hasnyálmirigy fontosságáról, illetve a hasnyálmirigy-gyulladásról tartott előadást dr. Hegyi Péter a Szenior Akadémia 2021-es őszi szemeszterének hetedik alkalmán. A Transzlációs Medicina Központ és a Pankreász Betegségek részlegének vezetője a téma fontosságát hangsúlyozva kiemelte, a hasnyálmirigy betegségek előfordulása közel 20-30 százalékot...

Az emberi szervezetben mintegy 25-30 gramm magnézium található, mely részben a csontokban, részben pedig az izom- és májsejtekben koncentrálódik. A napi ajánlott magnéziumbevitel felnőtt emberek számára 300-350 mg.

A savtermelődés sok embernek okoz problémát, ráadásul hozzájárulhat a gyomorégés, illetve a reflux betegség kialakulásához is.

A kiálló gyomor, a túlzott hasi zsírlerakódás - különösen a felső hasi rész körül -,az ételek habzsolása,a túlzott szeszes italok fogyasztása zsírmáj betegséghez vezethet